Hogyan szabadulj meg a kellemetlen lehelettől és az ínyvérzéstől?

Dentálhigiéniai csomag ajánlatunkkal egészségesebb és szebb lesz a mosolyod!

Dentálhigiénikus specialistáink fájdalommentes, ultrahangos fogkő-eltávolítási kezeléssel megszabadítanak a kellemetlen leheletet okozó fogkőtől,fogaid fehérebbek, szebbek és egészségesebbek lesznek!

Foglald le még ma az időpontodat!

30/295-6080

76/496-843

Fogkőeltávolítás szaktanácsadással 20.000 Ft értékben

20000HUF
 • Időtartam 60 perc
 • Állapotfelmérés
 • Konzultáció
 • Fájdalommentes ultrahangos fogkő eltávolítás a teljes fogsorra (alsó és felső)
 • Fogközök tisztítása
 • Fogak polírozása
 • Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás
 • Ingyenes kontroll

A fogkő nemcsak esztétikailag zavaró, de súlyos fogágybetegségek okozója is lehet. A fogkő az íny gyulladását okozhatja, ami duzzadttá, vörössé, érzékennyé válhat, étkezéskor és fogmosáskor vérezhet.

Ha a fogkövet nem távolítják el, az íny folyamatosan gyulladásban marad, a baktériumok szaporodása pedig fogágybetegségekhez vezethet.

A vérző fogíny intő jel. Ha nem kezelteted, akár a fogak kilazulása és elvesztése is bekövetkezhet. A folyamatot legjobb a lehető legkorábban megállítani, és szakemberhez fordulni. A fogkő leszedésére nem alkalmas semmilyen házi praktika! Csakis szakember tudja megfelelően és biztonságosan eltávolítani.

Hogyan zajlik a kezelés?

A fogkő-eltávolítás során egy korszerű ultrahangos eszközzel maradéktalanul eltávolítjuk a fogkövet. Az eljárás tökéletesen fájdalommentes. Hogy a baktériumok újbóli szaporodását megelőzzük, teljesen simára polírozzuk a fogfelszínt.

Az így kialakult állapotot hosszú időn át megőrizheted, ha rendszeresen és helyes technikával mosod a fogaidat – ebben is segítségedre leszünk ingyenes szaktanácsadásunkkal.

Nem is hinnéd, milyen könnyen megszabadulhatsz a mindenkit elriasztó mumustól: a kellemetlen lehelettől – ráadásul még fehérebbek, szebbek is lesznek a fogaid!

A kellemetlen lehelet leggyakoribb oka a fogkő. A szájbaktériumok, amelyek a fogak között és a nyelven élnek, mérgeket és kellemetlen szagokat bocsájtanak ki. A fogkő, ez a nagyrészt elmeszesedett lepedékréteg kitűnő táptalaj a baktériumok számára, és a mosolyodat is elrontja.

A fogkő eltávolításával ettől szabadulsz meg, így a leheleted ismét üde lesz, a fogaid pedig néhány árnyalatot fehérednek is.

 • a kezelés teljesen fájdalommentes

 • egészségesen csillogóak, fehérebbek lesznek a fogaid

 • kifejezetten friss lesz a leheleted

 • nincs több fogínyvérzés, elmúlik a gyulladás

 • megelőzöd a fogágy-betegségeket és a fogak korai elvesztését

Dentálhigiénikus specialistáink

Nándorfi Makány Diána
Nándorfi Makány DiánaDentálhigiénikus
Makány Diána vagyok, fogászati szakasszisztens és klinikai-fogászati higiénikus. Budapesten a META iskolában 2014-ben, a Pannon Kincstár Tanodában pedig 2015-ben végeztem. 2012 óta vagyok tagja a Viktória Dentál csapatának, akkor még tanuló asszisztensként kezdtem, ma pedig már szakképzett dentálhigiénikusként dolgozom.
Általában Dr. Miklós Péter mellett láthatnak dolgozni, elsősorban az Ő asszisztense vagyok.
Nagyon szeretem a munkámat. Örömmel tölt el, ha az embereken tudok segíteni.
Szűcs Barbara
Szűcs BarbaraDentálhigiénikus
Banki szakügyintézőként végeztem 2012-ben a Budapesti Gazdasági Főiskolán. 2016-ban szereztem Kecskeméten a Mátrix Oktatási Központban fogászati asszisztensi és 2018-ban Budapesten a Pannon Kincstár Tanodában klinikai fogászati higiénikusi szakképesítésemet. Előtte évekig irodán értékesítőként dolgoztam, ezért az ott szerzett tapasztalataimat a páciens központúság és és az emberekkel való kommunikáció területén a fogászati asszisztensi és a dentálhigiénikusi szakmámban is hasznosíthatom. 2018 őszén bővített fokozatú sugárvédelmi továbbképzésen vettem részt. Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, ezért a külföldi páciensekkel való kommunikációban nagymértékben részt vállalok. Elhivatottságot érzek a dentálhigiénia szakmám iránt. Munkám során célom a helyes szájápolás elsajátíttatása, a rendszeres fogkőeltávolítás fontossága, egyéni szájhigiéniás tanácsok adása. Örömmel tőlt el, ha pácienseink elégedetten távoznak rendelőnkből.

Legyen egészséges és szép a mosolyod!

Foglald le még ma az időpontodat!

30/295-6080

76/496-843