Hogyan szabadulj meg a kellemetlen lehelettől és az ínyvérzéstől?

Dentálhigiéniai csomag ajánlatunkkal egészségesebb és szebb lesz a mosolyod!

Dentálhigiénikus specialistáink fájdalommentes, ultrahangos fogkő-eltávolítási kezeléssel megszabadítanak a kellemetlen leheletet okozó fogkőtől,fogaid fehérebbek, szebbek és egészségesebbek lesznek!

Foglald le még ma az időpontodat!

30/295-6080

76/496-843

Fogkőeltávolítás szaktanácsadással ajándék panorámaröntgennel

13 900HUF
 • Időtartam 60 perc
 • Állapotfelmérés
 • Konzultáció
 • Fájdalommentes ultrahangos fogkő eltávolítás a teljes fogsorra (alsó és felső)
 • Fogközök tisztítása
 • Fogak polírozása
 • Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás
 • Ingyenes kontroll
 • 5000 Forint értékű ajándék panorámaröntgen kuponnal – átruházható
Csak január 31-ig érvényes az évindító ajánlatunk!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Most ez a kupon is jár a kezeléshez!

A fogkő nemcsak esztétikailag zavaró, de súlyos fogágybetegségek okozója is lehet. A fogkő az íny gyulladását okozhatja, ami duzzadttá, vörössé, érzékennyé válhat, étkezéskor és fogmosáskor vérezhet.

Ha a fogkövet nem távolítják el, az íny folyamatosan gyulladásban marad, a baktériumok szaporodása pedig fogágybetegségekhez vezethet.

A vérző fogíny intő jel. Ha nem kezelteted, akár a fogak kilazulása és elvesztése is bekövetkezhet. A folyamatot legjobb a lehető legkorábban megállítani, és szakemberhez fordulni. A fogkő leszedésére nem alkalmas semmilyen házi praktika! Csakis szakember tudja megfelelően és biztonságosan eltávolítani.

Hogyan zajlik a kezelés?

A fogkő-eltávolítás során egy korszerű ultrahangos eszközzel maradéktalanul eltávolítjuk a fogkövet. Az eljárás tökéletesen fájdalommentes. Hogy a baktériumok újbóli szaporodását megelőzzük, teljesen simára polírozzuk a fogfelszínt.

Az így kialakult állapotot hosszú időn át megőrizheted, ha rendszeresen és helyes technikával mosod a fogaidat – ebben is segítségedre leszünk ingyenes szaktanácsadásunkkal.

Nem is hinnéd, milyen könnyen megszabadulhatsz a mindenkit elriasztó mumustól: a kellemetlen lehelettől – ráadásul még fehérebbek, szebbek is lesznek a fogaid!

A kellemetlen lehelet leggyakoribb oka a fogkő. A szájbaktériumok, amelyek a fogak között és a nyelven élnek, mérgeket és kellemetlen szagokat bocsájtanak ki. A fogkő, ez a nagyrészt elmeszesedett lepedékréteg kitűnő táptalaj a baktériumok számára, és a mosolyodat is elrontja.

A fogkő eltávolításával ettől szabadulsz meg, így a leheleted ismét üde lesz, a fogaid pedig néhány árnyalatot fehérednek is.

 • a kezelés teljesen fájdalommentes

 • egészségesen csillogóak, fehérebbek lesznek a fogaid

 • kifejezetten friss lesz a leheleted

 • nincs több fogínyvérzés, elmúlik a gyulladás

 • megelőzöd a fogágy-betegségeket és a fogak korai elvesztését

Dentálhigiénikus specialistáink

Makány Diána
Makány DiánaDentálhigiénikus
Makány Diána vagyok, fogászati szakasszisztens és klinikai-fogászati higiénikus. Budapesten a META iskolában 2014-ben, a Pannon Kincstár Tanodában pedig 2015-ben végeztem. 2012 óta vagyok tagja a Viktória Dentál csapatának, akkor még tanuló asszisztensként kezdtem, ma pedig már szakképzett dentálhigiénikusként dolgozom.
Általában Dr. Miklós Péter mellett láthatnak dolgozni, elsősorban az Ő asszisztense vagyok.
Nagyon szeretem a munkámat. Örömmel tölt el, ha az embereken tudok segíteni.
Szűcs Barbara
Szűcs BarbaraDentálhigiénikus
Banki szakügyintézőként végeztem 2012-ben a Budapesti Gazdasági Főiskolán. 2016-ban szereztem Kecskeméten a Mátrix Oktatási Központban fogászati asszisztensi és 2018-ban Budapesten a Pannon Kincstár Tanodában klinikai fogászati higiénikusi szakképesítésemet. Előtte évekig irodán értékesítőként dolgoztam, ezért az ott szerzett tapasztalataimat a páciens központúság és és az emberekkel való kommunikáció területén a fogászati asszisztensi és a dentálhigiénikusi szakmámban is hasznosíthatom. 2018 őszén bővített fokozatú sugárvédelmi továbbképzésen vettem részt. Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, ezért a külföldi páciensekkel való kommunikációban nagymértékben részt vállalok. Elhivatottságot érzek a dentálhigiénia szakmám iránt. Munkám során célom a helyes szájápolás elsajátíttatása, a rendszeres fogkőeltávolítás fontossága, egyéni szájhigiéniás tanácsok adása. Örömmel tőlt el, ha pácienseink elégedetten távoznak rendelőnkből.
Barna Edina
Barna EdinaDentálhigiénikus
Varga Edina vagyok, fogászati asszisztensként dolgozom a Viktória dentalnál. 2015 szeptemberében csöppentem ebbe a családias hangulatú csapatba, még tanuló asszisztensként. Majd 2016 nyarán tett vizsgám után októbertől itt kezdtem el dolgozni. Dr. Gál Rita mellett asszisztálok főként, de mivel szeretek embereken segíteni és kommunikálni velük így, a recepción is tevékenykedek. Minden nap öröm számunkra, ha pácienseink elégedetten távoznak rendelőnkből.

Legyen egészséges és szép a mosolyod!

Foglald le még ma az időpontodat!

30/295-6080

76/496-843