Dr. Miklós Péter
Dr. Miklós PéterFogorvos
Dr. Miklós Péter vagyok, aki 2011-ben szerzett a SZTE-en cum laude minősítéssel fogorvosdoktori diplomát. Ötödévben az első félévet a németországi Tübingenben töltöttem, ahol rengeteget tanultam, és tapasztalatot is szereztem a külföldi orvosoktól. Szakdolgozatomat a konzerváló fogászat témakörében írtam, melyben felhasználtam a magyar tapasztalatok mellett a németországi és a törökországi orvosok szaktudását is.
Kecskeméten a Viktória Dentalnál kezdtem dolgozni, ahol a családias, barátságos légkör miatt azóta is örömmel végzem a munkámat. A legfőbb érdeklődési köröm az endodoncia és az esztétikai fogászat. E szakterületek irányában igyekszem egyre magasabb szintre képezni magam. Természetesen a szájsebészetet és a gyermekfogászatot is fontosnak tartom a munkámban. Részt veszek lehetőség szerint azokon a továbbképzéseken, amelyek a szakmai előrehaladásomat szolgálják. A következő tanfolyamokon nagy tapasztalattal rendelkező előadóktól tanulhattam:

– A modern endodoncia alapjai
– Perspektívák a parodontologiában
– ITS IMAX kerámia restaurációk
– Posterior direct felépítések;
– Alfa biotech implantációs kurzus
– Smart Guide navigációs kurzus
– MIS implantációs kurzus
– A parodontológiai elveken nyugvó vállas előkészítés és héj preparálás
– A CBCT használata a mindennapi gyakorlatban

Szerencsére a Viktória Dentalnál támogatást kapok munkámhoz, az új tapasztalatok, eljárások kipróbálásához. Ebbe a rendelőbe régi és új betegeimet is “hazavárom”. A rendelő “melege” biztosan enyhíti az elszenvedett fájdalmakat. Remélem, hogy a fogászati kezeléseim után a pozitív élmények maradnak meg a betegekben. Igyekszem, hogy a család minden tagja megkapja az igényeinek megfelelő ellátást, és elégedetten hagyja el a rendelőt, ahová szükség esetén mindig visszavárom.