Varga-Fülöp Rebeka
Varga-Fülöp Rebekapraxis menedzser, fogtechnikus
Fülöp Rebeka vagyok. 2015-ben szereztem a DISCIMUS Üzleti Akadémián fogtechnikus szakmát. A háromévnyi tanulmányom alatt több kurzuson vettem részt Németországban és itthon is Magyarországon, ahol rengeteget tanultam és tapasztalatot is szereztem a külföldi kollégáktól és az itthoniaktól egyaránt.
Utolsó évemben egy országos tanulóversenyre is volt szerencsém bejutni, ahol a 6. legjobb porcelános díjat sikerült magamévá tenni.
Hiszem, hogy a szakma alázata teszi a fogtechnikust igazán jó szakemberré. Törekedni kell a legjobb megoldásra és az új dolgok megismerésére. Személy szerint örülök ha a munkám egy gyönyörű elégedett mosolyként tekint vissza rám. Ennél nagyobb elismerésre nincs is szükség.
A tanulmányaim elvégzése után a Viktória Dental-nál kezdtem dolgozni, ahová mindig boldogan lépek be, hisz új kihívások, családias légkör és nagyon jó szakmai csapat vár.
Folyamatosan tanulok és a munkatársaimat is erre buzdítom.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek, akik mind szakmailag mind emberileg ösztönöznek és együtt fejlesztjük magunkat tovább.